Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava ja tehokkaasti veren- ja lymfakiertoa lisäävä hoito, jossa käytetään erilaisia hierontaliikesarjoja, taputuksia ja painalluksia. Hoidon aikana käsitellään hartiat, niska, pää, olkavarret, kasvot sekä korvat. Hoito suoritetaan istuma-asennossa, mieluiten rennot vaatteet päällä öljyn avulla hieroen. Stressioireisiin ja unettomuuteen suosittelemme intialaista päähierontaa sarjahoitona. Hieronnan jälkeen hiukset pestään ja kuivataan.

Esteitä intialaisen päähieronnan tekemiselle:

  • infektio, kuume
  • aivoverenkiertohäiriöt
  • migreeni tai kova päänsärky
  • pahanlaatuiset kasvaimet
  • vaikea päänalueen ihottua tai psoriasis
  • suurentuneet imurauhaset
  • hoitamaton korkea tai matala verenpaine
  • kaularankavamma
  • humala / krapula
  • raskauden ensimmäinen kolmannes

Puhdistushoidot

Puhdistushoidot puhdistavat tehokkaasti hiusta ja hiuspohjaa tuotejäämistä ja raskasmetalleista. Hoidot toimivat koko kehon aineenvaihduntaa tukien. Puhdistushoito valitaan hiuksen ja hiuspohjan mukaan ja vaihtoehtoina on merilevä-, turve- tai savihoito.

Kasvivärjäys

Kasvivärillä aikaansaadaan luonnollinen ja pitkäkestoinen sävy. Kasvivärit eivät täysin kykene peittämään harmaita hiuksia tai tummentamaan hiusta merkittävästi eivätkä kasvivärit vaalenna hiusta lainkaan. Kasviväri saattaa näyttää joka värjäyskerralla hieman erilaiselta, koska siihen vaikuttaa mm. yksittäisen hiuksen paksuus, lämpötila, happamuus ja monet muut seikat. Myös itse kasvin ominaisuudet, jota kasvivärjäyksessä käytetään, voi vaihdella sen kasvatuspaikan, korjuun ajankohdan ja ilmaston vaikutuksesta. Kasvivärit vahvistavat ja hoitavat hiusta.
Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on rentouttava ja stressiä poistava hoito. Hieronta tehdään pään ja hartioiden alueelle. Se parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja poistaa tehokkaasti elimistöstä kuona-aineita.
Mahdolliset esteet hoidon tekemiselle:
– vaikea astma
– liian matala tai korkea verenpaine
– syöpä tai muu vakava sairaus
– diabetes
– epilepsia
– kuume
– raskaus
– ihotulehdukset pään alueella
– hiljattain tehdyt leikkaukset tai muut operaatiot pään alueelle
– osteoporoosi
– hermostohäiriöt
– tromboosi

Energialeikkaus

Energialeikkauksen tavoitteena on tasapainottaa sisäistä ja ulkoista kauneutta. Leikkauksen jälkeen hiukset usein toimivat paremmin ja taipuisat hiukset kihartuvat normaalia enemmän. Hiustenleikkaus tehdään rauhallisessa ympäristössä eikä leikkuun aikana jutustella.
Energialeikkaus alkaa rentouttavalla hartiaseudun ja pään alueen hieronnalla. Tämä rentouttaa asiakasta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tarkoituksena on luoda hyvä olo niin asiakkaalle kuin kampaajalle itselleenkin. Energialeikkaus on kokonaisvaltainen kokemus, jossa erilaiset tuntemukset ovat sallittuja.